Letölthető katalógusok:

LG katalógus
Panasonic katalógus
Samsung katalógus
Midea katalógus
Fujitsu katalógus
Nord katalógus

Cégünk 1998-tól foglalkozik hűtéstechnikával; lakások, irodák, üzletek, szerver helyiségek klimatizálásával.
Kérjen díjmentes , helyszíni felmérést, szaktanácsadást, vagy árajánlatot telefonon, írásban, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Folyamatosan megújuló akciónkban mindig más-más készülék szerepel kedvezményes áron. Bármilyen berendezéssel kapcsolatban keressen, és megtaláljuk az Ön számára legjobb árat!Rólam néhány gondolat:

Az első klímát a 90-es évek közepén szereltem, azóta több ezret... A több mint 20 éves tapasztalat a garancia arra, hogy kiváló minőségű, megbízható termékeket és szolgáltatást kap. Az elmúlt években számos továbbképzésen és konferencián vettem részt, ennek köszönhetően mindig aktuális és naprakész vagyok. Munkámra igényes vagyok, mindig a lehető legjobb megoldást keresem a tiszta, precíz, pontos kivitelezésre. Célom, hogy megtaláljam mindenki számára a legoptimálisabb készüléket az alapoktól a csúcskategóriáig. Az évek alatt a klíma piacon a legnagyobb beszállítókkal kerültem nagyon jó kapcsolatba, ennek köszönhetően folyamatos raktárkészlettel rendelkezem.


Fontos számomra:

  • ✔ A megbeszélt időpontokra pontosan érkezzek

  • ✔ A munka végeztével ugyanolyan állapotban adjam át a munkaterületet, mint a munka megkezdése előtt.
    (a fúrások során ipari porszívó használatával előzzük meg a falból kihulló törmelékek szétszóródását)

  • ✔ A telepítésre ugyanannyi év garanciát vállalok, mint amennyit a klímagyártó ad a készülékekre

  • ✔ Akár 24 órán belüli hibaelhárítás


Ami a termékről szól:

Nem konkrétan egy típust emelnék ki, hanem egy bizonyos kategória fölötti klímákat. Ide tartoznak a több éves múlttal rendelkező disztribútorok, ahol stabil megbízható a szervíz háttér. A garanciális idő 3 tól 10 évig terjedhet. Gondolok itt arra, hogy a multi áruházak által kínált "nevenics" klímákkal nem foglalkozom. Csak a már fent említett biztos klímagyártó cégek termékeivel...

A legnagyobb reklám számomra az, amikor a meglévő ügyfeleim ajánlanak másoknak.


Kedves Érdeklődő,

Klíma választás előtt fontos hogy hozzáértő szakemberrel konzultáljon, akár helyszíni felmérés keretein belül, ahol megismerheti a klímák paramétereit és meggyőződhet a szakmai felkészültségről. Számos veszélyt rejthet egy rosszul megválasztott teljesítményű és telepített készülék. Egy optimális klíma hosszú évekig a lakása dísze lesz. ahogy egy jól megválasztott klímaszerelővel is hosszan tartó szolgáltatásra tervezhet, hiszen a továbbiakban szükséges évente átvizsgáltatni, kitisztíttatni a készülékeket. Mára már eléggé felhígult a szakma, megjelentek az egynyári szakemberek, akiknél előfordulhat, hogy silány, rosszul kivitelezett munkát hagynak maguk után, illetve a későbbiekben az esetleges karbantartásokra már nem elérhetőek. Részben ennek okán alakult meg a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság, mely a klímaszerelőkre plusz munkát rótt a folyamatos dokumentációval, de egyúttal védi is a piacot.


Referenciák:

Főként lakossági klímák, Eglo Magyarország Kft., Kallos Kozmetikai Kft., BM ORFK különböző épületei,Xellia gyógyszervegyészet, Vác Jávorszky Ödön Kórház

Minden munkámra büszke vagyok, ha látom az elégedett fogyasztókat