Olcsó klíma webáruház tudástár

Milyen klímát vegyek? Olcsó és gazdaságos klímák

Felmerül a kérdés klíma választás előtt, hogy kivel szereltessünk klímát, milyen klímát, hogyan szerezzük be és hogy fog történni a felmérés, kivitelezés…

  • Kivel? Mindenképp szakemberrel! Fontos szempont, hogy a döntésnél figyelembe vegyük, hogy az esetleges meghibásodás esetén is elérhető legyen a telepítést végző személy vagy cég. Alapvető elvárás, hogy a kivitelező személy vagy cég javítást is vállaljon az új készülékek beüzemelése mellett, ne csak telepítéssel foglalkozzon.

 

  • Milyen klímát? Olyan klímát érdemes választani, ami biztos garancia, – és szerviz háttérrel rendelkezik, olyan forgalmazó áll mögötte, aminek múltja több 10 évre tekint vissza. Továbbiakban az is központi kérdés, hogy a klímát elsősorban hűtésre vagy fűtésre is szeretnék használni! Célunk az ügyfelek számára ár-érték arányban a legjobbat nyújtani.

 

  • Hogyan szerezzük be? Felmérés, kivitelezés… Lehetőség van webáruházunkban megrendelni a légkondicionáló gépet és az Önök által alkalmasnak ítélt szakemberrel felszereltetni, vagy kérni ingyenes felmérésünket és az árajánlat készítést. A felmérés során nem mindig van szükség helyszíni jelenlétre, sokszor néhány fénykép segítségével teljes képet kapunk a klimatizálandó helyiségről. Amennyiben szakemberünk végzi a kiválasztott klíma telepítését, a megbeszélt napon és időben odaszállítják és szakszerűen üzembe helyezik.