Rólunk klíma szerelés Budapesten és Pest megyében
Cégünk 1998-tól foglalkozik hűtéstechnikával; Lakások, Irodák, Üzletek, Szerver helyiségek klimatizálása. Légkondi szervíz. Kérjen díjmentes , ingyenes helyszíni felmérést, szaktanácsadást, vagy árajánlatot telefonon, írásban, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Folyamatosan megújuló akciónkban mindig más-más készülék szerepel kedvezményes áron. Bármilyen berendezéssel kapcsolatban keressen, és megtaláljuk az Ön számára legjobb árat!
Forgalmazás

Klíma rendelés Budapest

Beépítés

Márkafüggetlen klíma telepítés

Karbantartás & szervíz

Klíma tisztítás Budapest

Tanácsadás & üzemeltetés

Klíma szerviz és szaktanácsadás

Klíma rendelés beszereléssel

Több mint 23 év tapasztalattal kínáljuk forgalmazott klíma berendezéseinket. Márgafüggetlen karbantartást is vállalunk és javítást az adott márkára.

Beszereléssel és házhozszállítva

FISHER ART Klímák

Tökéletes választás otthonra vagy irodába. Magas fűtés és hűtés teljesítménnyel, WIFI és ECHO+ móddal.
Most szuper áron!

Gree Amber klímák

Válaszd a minőséget! Gree prémium klímák elérhető áron. Hatalmas felszereltség, Vírus és baktériumölő szűrővel. 10év garanciával.

Márkafüggetlen klíma szerelők Pest megyében és Budapesten

Klíma webáruház

Amennyiben az ön által kiválasztott klíma nem szerepel az aktuális akciós klímáink között, kérem telefonon, vagy emailen érdeklődjön további akcióinkról!

Klíma tisztás

A tisztítás rendszeressége függ a használat intenzitásától és az esetleges háziállatoktól, ezért általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy minden évben egyszer ki kell tisztíttatni

Tanácsadás

Fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön használói igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása. Az épület szerkezet, szigetelése …

Márkafüggetlen klíma javítás Budapest

Nem működik megfelelően klímakészüléke?! Csak meleget fúj? Elromlott a klímája vagy hibát észlelt készülékének működésében? Keressen minket!

Üzemeltetés

A klímát beszereltetőknek érdemes rendszeresen ellenőrizniük a nyílászárók szigetelését is: a hatékony hűtés – akárcsak a hatékony fűtés …

Klíma tisztítás Budapest

Egy klíma megfelelő működése esetén, nincs szükség évente gáztöltésre, ha mégis, akkor szerelési hiba okozhatja vagy valóban elérkezett az idő egy cserére.